Mocskosul kemény lesz A hét mesterlövész

A Denzel Washington és Chris Pratt főszereplésével készülő remake az év egyik egyik legpengébb alkotásának ígérkezik. Előzetes.
Kapcsolódó cikkek

Alig két nappal az első előzetest követően megjelent az Antoine Fuqua rendezésében készülő A hét mesterlövész-feldolgozás teaser trailerének nemzetközi változata, amelyben új képsorokat is láthatunk a szenzációsan keménynek és vagánynak tűnő westernből.

A remake az 1960-as eredetitől eltérő módon egy Rose Creek nevű városkában játszódik majd és arról a hét törvényen kívüliről és a belőlük kovácsolódó valószerűtlen csapatról fog szólni, akiket a település védtelen népe felbérel, hogy védjék meg őket az otthonaikat fenyegető Bartholomew Bogue-tól (Peter Sarsgaard) és embereitől.

A nagy hetest az új változatban Denzel Washington (Sam Chisolm), Chris Pratt (Josh Farraday), Ethan Hawke (Goodnight Robicheaux), Vincent D’Onofrio (Jack Horne), Byung-Hun Lee (Billy Rocks), Manuel Garcia-Rulfo (Vasquez) és Martin Sensmeier (Red Harvest) alkotja majd. A western szeptember 22-én fog a magyar mozikba kerülni.