Szegedi származású jelöltjei is vannak az Allee Elegancia Díjnak

A díjazottak olyan sikeres művészek, sportolók, ismert személyek, akik értéket teremtenek saját hivatásukban, példaképként lehet rájuk tekinteni, mindemellett megfelelnek az elegáns, stílusos öltözködés követelményének is.
Kapcsolódó cikkek

Elegancia, stílus, öltözködéskultúra. Ez az a három érték, melyet az Allee Bevásárlóközpont a figyelem középpontjába kíván állítani, hiszen az Allee fontosnak tartja a hazai öltözködéskultúra erősítését, a stílusos, elegáns megjelenés értékteremtő szerepét a társadalomban. A jelöltek között Szegedről induló műcvészek és zenészek is vannak. Szavazni lehet többek között Kulka János színészre, Czutor Zoltán zenészre, valamint Péter Szabó Szilvia énekesre is. A jelöltek teljes listáját ide kattintva nézhetik meg.

A neves szakmai zsűri – Görög Ibolya protokollszakértő, László Krisztina főszerkesztő, Pataki Ágnes modell, producer és Dr. Schiffer Miklós stílustanácsadó – kategóriánként (színművész, zenész-énekes, sportoló) három-három női és férfi jelöltet nevezett meg. A jelöltek mindegyike megfelel az Allee Elegancia Díjnak követelményének, azonban csak egy nő és egy férfi jelölt kaphatja meg kategóriánként a díjat. Ezért az Allee Elegancia Díjnak végső odaítéléséről szavazás útján a nagyközönség dönt. A díjátadó gálát 2013. október 30-án rendezik meg.