Egyetemisták kedvencei az EFOTT-on

Többi között a Brains, a 30Y, a Punnany Massif, a Subscribe, a Ocho Macho, a Vad Fruttik együttes lesz ott Velencén július 3-a és 8-a között az EFOTT-on, az Egyetemisták és Főiskolások Országos Turisztikai Találkozóján. Míg este a zenekaroké a főszerep, a délutáni pihenést a legjobb stand-uposok dobják fel – áll a szervezők közleményében.
Kapcsolódó cikkek

Az örökzöld slágerekkel érkező retrósztárok és az ütős külföldi fellépők mellett olyan bandák is fellépnek, amelyek a legnépszerűbbek a főiskolások, egyetemisták körében.

Beck Zoltánék tavaly hatalmas koncertet adtak Szolnokon, és a fellépők sorából idén sem maradhat ki a nagy kedvenc, a 30Y. A zenekar tagjai július 6-án lépnek fel. „Minket idén lemezkészítés közben ér a fesztivál, amit nagyon szeretünk, úgyhogy valószínűleg őrült nagy vigyorral láttok majd játszani minket a színpadon” – árulták el a fiúk.

A Brains július 4-én érkezik Velencére. A magyar drum&bass banda tagjai örülnek, hogy kitörhetnek a klubokból, és a szabadban szabadíthatják el a poklot – írják az EFOTT rendezői.

A fesztivál ideje alatt egy-egy stand-upost is elcsíphetnek a fiatalok: Kiss Ádám, Felméri Péter, Dombóvári István és Aranyosi Péter szórja majd a fricskákat Velencén.

Címkék: fesztiválEFOTT