Mel Gibson a Másnaposok 2-ben

A színész bangkoki tetováló művészt játszik a kultikus vígjáték folytatásában.

Tavaly Mike Tyson volt az év mozis meglepetése: a Másnaposok című filmben nyújtott epizódszereplése népszerűbbé tette, mint sok korábbi nagy balegyenese; a filmben énekelt dalával tele volt az internet, dal és előadója egyaránt kultikus státuszra tett szert.

Mel Gibson-nak is szüksége van egy kis népszerűség-növekedésre: a filmsztár immár hivatalosan is felkerült a Másnaposok 2. (hazai bemutató: 2011. május) stáblistájára. A színész egy bangkoki tetoválóművészt alakít a filmben, de nem utazik a stábbal Thaiföldre. Az ő részét még a Warner Bros. Pictures Los Angeles-i stúdiójában forgatják le egy, a jelenet számára épített Bangkok-díszletben.

„Imádom az izgalmas partnereket” – nyilatkozta Zach Galifianakis, a Másnaposok szakállas sztárja. „Tysonnal is nagy poén volt együtt játszani, a tigris is érdekes volt. A Terhes társaság (hazai bemutató: november 4.) forgatása közben Robert Downey Jr. egyszer negyvenöt statiszta előtt mondta, hogy szerinte iratkozzam be egy alapfokú színészképzésre. Biztos Mel Gibsonnal is jól ki fogok jönni.”