Megtörte a csendet Tucker Carlson

Közzétett a Twitter-oldalán egy kétperces videót.

Először tweetelt Tucker Carlson azóta, hogy a Fox News váratlanul kirúgta őt, igaz, a közzétett videójában konkrétan nem beszélt az elbocsátásáról és annak körülményeiről, írja a Guardian.

Carlson az amerikai diskurzus helyzetéről fogalmazott meg éles kritikát a Twitter-oldalán. Mint mondta, észrevette, hogy „ha távol maradsz néhány napra a zajtól, akkor veszed észre, milyen kedvesek egyes emberek”.

A másik dolog, amit észreveszel, ha kis szabadságra vonulsz, az az, hogy milyen hihetetlenül ostoba a televízióban látott viták nagy része. Teljesen irrelevánsak. Semmit nem jelentenek. Öt év múlva nem emlékszünk rá, hogy mit hallottunk. Hidd el nekem, mert én részt vettem benne

– fogalmazott.

Egyúttal utalt arra is, hogy követői találkoznak még vele a tévéképernyőn.

Hol mondják még ki az igazat az amerikaiak? Nem sok hely maradt, de van néhány, és az elég is. Amíg hallod a szavakat, van remény. Hamarosan találkozunk

– zárta a videóját.

Mint ismert, a Fox News nem indokolta meg, hogy miért bocsátották el Carlsont. Az amerikai konzervatív oldal fenegyerekének történetéről és távozásának lehetséges okairól alábbi cikkünkben írtunk bővebben:

Kapcsolódó
Egyik pillanatról a másikra rúgták ki az amerikai konzervatív média fenegyerekét
Tucker Carlson az utóbbi években befolyásos közéleti személyiséggé vált, aki nemcsak Donald Trumppal, de Orbán Viktorral is jó kapcsolatot ápolt.