Holtan találtak egy családot az isten háta mögött Ausztráliában

Egy 12 éves fiút még keresnek.
Kapcsolódó cikkek

Holtan találták egy háromfős család tagjait egy lerobbant autó mellett Ausztrália Északi Területén, közölte a rendőrség, hozzátéve, hogy egy 12 éves fiút jelenleg is keresnek, írja a CNN.

A hatóságok csütörtöki közleménye szerint az egyaránt 19 éves szülők holttestére a 3 éves kisfiuk mellett leltek rá a jármű mellett 350 kilométerre Alice Springs városától északnyugatra.

Jody Nobbs felügyelő a sajtótájékoztatón arról beszélt, nem halálos baleset történt, mint ahogy azt korábban hitték, és ez egy tragikus szituáció a rendőrség szempontjából.

Hozzátette, hogy gyanús, magyarul gyilkosságra utaló jeleket nem találtak. Most azt vizsgálják, hogy a hőség közrejátszhatott-e a halálukban, a régióban ugyanis a napokban 40 Celsius-foknál is melegebb volt.

A rendőrség földi és légikeresést indított egy 12 éves fiú után, aki információik szerint a családdal utazott az autóban. Később 120 méterre a kocsitól megtalálták egy gyerek holttestét, de egyelőre nem tudják biztosra venni, hogy az eltűnt fiú maradványaira bukkantak-e, ahogy azt sem, hogy más utast szállítottak-e még a a járműben.

A 12 éves fiú családját tájékoztatták a történtekről, de nevét nem árulhatták el.