Szexuálisan molesztálta kisgyerekeit egy nő, videókat készítve tetteiről

A felvételeket pedig egy pedofil oldalon osztotta meg. Legfiatalabb áldozata 10 évesnél fiatalabb volt.
Kapcsolódó cikkek

Életfogytig tartó börtönbüntetésre számíthat egy ausztrál anyuka, aki videóra vette, ahogy három kisgyerekét szexuálisan molesztálta, majd a felvételeket megosztotta egy internetes pedofil oldalon – jelentette az ausztrál sajtó. Az új dél-walesi Hunter régióban élő nő az előző héten bűnösnek vallotta magát 26 ellene felhozott vádpontban, és tárgyalását az ítélethozatalig elnapolták.

A nő – akinek nevét a sajtó nem hozhatta nyilvánosságra, mert azzal azonosíthatóak lennének áldozatait – egyebek mellett hétrendbeli,10 évnél fiatalabb gyermekkel történt szexuális közösülés vádjában vallotta bűnösnek magát. Két másik áldozata közül az egyik 14 évnél, a másik 16 évnél fiatalabb volt.

A nőt tavaly tartóztatták le az ausztrál hatóságok, miután az Interpol egyik amerikai irodája rábukkant az általa készített egyik felvételere egy megfigyelés alatt álló pedofil oldalon. Az Interpol nyomozói a nő akcentusa alapján tudták beazonosítani, hogy a felvételek Ausztráliában készültek, és értesítették az ausztrál szövetségi rendőrséget.

Végül sikerült azonosítani a felvételen látható lányt, és a helyi rendőrség gyermekbántalmazásokkal foglalkozó különleges alakulata letartóztatta az anyukát.

Az új dél-walesi rendőrség közleménye kiemelte, sok esetben fordul elő, hogy más ügynökség jelzései után tartóztatnak le gyermekbántalmazókat az államban, köszönhetően az internetnek. Mert bár a net nem csak a gyerekmolesztálóknak ad lehetőséget, hanem a hatóságoknak is, hogy azonosítsák és elfogják őket.