Ablakba ragadt betörővel fotózkodtak a rendőrök

Annyira szerencsétlen helyzetben esett fogságba, hogy a kiérkező rendőrök „behugyoztak a röhögéstől”.
Kapcsolódó cikkek

Megalázó büntetést kapott az élettől egy 27 éves brit férfi, aki megpróbált egy ablakon át betörni a notthinghami Trent egyetem egyik épületébe. A szerencsétlen betörő ugyanis fejjel lefelé fennakadt a nagyjából 2,5 méter magasan lévő ablakban, és öt órán át volt ott, mire két hallgató felfigyelt segélykiáltásaira, és segítséget hívtak – miközben rengeteg fényképet és videót készítettek.

„Percekig képtelen voltam abbahagyni a röhögést” – mondta el a BBC-nek az egyik hallgató, Tom Burdett. Az elsőéves hallgató barátjával, Dan De-Niettel együtt egy éjszakai buliból tartott vissza a kollégiumba, amikor rábukkantak a betörőre, akiről először azt gondolták, hogy egy részeg hallgató aki egy félresikerült viccelődés áldozata lett.

 A rendőrök is azzal kezdték, hogy szelfiket készítettek a megalázóan fájdalmas helyzetbe került betörővel
 Fotó: Dan De-Niet

A két fiatal végül a segélyhívón kért segítséget, miután nem tudták kiszabadítani a kínos helyzetbe került betörőt, aki számára nem értek véget a megalázások, amikor kiérkezett a segítség. Burdett elmondása szerint ugyanis a kiérkező rendőrök „behugyoztak a röhögéstől és szelfiket kezdtek el készíteni, mielőtt bármit is tettek volna.

A 27 éves Carl Attart végül csak az ablak betörésével tudták kiszabadítani a tűzoltók, de a férfi nem örülhetett sokat a szabadulásnak. A rendőrök ugyanis azonnal őrizetbe vették betörés miatt.