Szexuális vágykeltőt kevert tanára italába egy tini

A „kanos kecske” gyógynövénykivonatot, a laptopja elkobzásáért,bosszúból csempészte a tanárnő italába tizenöt éves diákja.
Kapcsolódó cikkek

Egy ostoba csíny miatt találta hirtelen nyakig pácban magát egy tizenöt éves Észak Karolinai diák. Rendőrt hívott hozzá ugyanis az iskolába az egyik tanárnője, miután a terembe lépve meglátta, hogy a fiú valamilyen port szór éppen az asztalán hagyott poharába – írja a New York Daily News.

A kihallgatáson a fiú aztán bevallotta, hogy egy szexuális vágyfokozó hatású gyógynövénytablettát morzsolt porrá, és azt próbálta beadni a tanárnak. Bosszúból, amiért a pedagógus elkobozta a laptopját. azt mondta, azt remélte, hogy a szertől valahogy megváltozik majd a tanárnő viselkedése, valami „hülyeséget” csinál majd, és ezért kirúgják.

 Püspöksüveg (kép: Wikipédia)

A magyarul leginkább püspöksüveg, angolul pedig „horny goat weed” néven ismert, sárgavirágú növény kivonata egyébként régóta ismert, a legtöbbször ízületi fájdalmakra, magas vérnyomásra, memóriavesztésre, vagy fáradékonyságra használják, de van, ahol szexuális vágykeltőként árulják a kivonatát.

Kép: chemistwarehouse.com.au