Lekéste saját temetését

A gyászoló család hiába várta a temetőben, hogy meghozzák az elhunytat. Végül kénytelenek voltak holtest nélkül megtartani a temetést.
Kapcsolódó cikkek

Perre készül egy francia család egy temetkezési vállalat ellen, miután az anyjuk holttestét egy „tévedés” miatt nem vitték el időben az asszony temetésére – írta a Local.fr. A nőt egy Bordeaux melletti kisvárosban akarták eltemetni, tiszteletben tartva a Maria-Louise Malca nevű nő utolsó kívánságát, hogy férje mellett helyezzék örök nyugalomra.

A család azonban a temetés napján hiába várta, hogy a temetkezési vállalat meghozza a holttestet a kétszáz kilométerre található idősek otthonából, ahol a nő meghalt. Végül kénytelenek voltak a holttest nélkül megtartani a ceremóniát. Mire a halott végre megérkezett, a rokonok többsége már kénytelen volt elmenni dolgozni.

Azt nem lehet tudni, hogy mi okozta a kínos késést. Az érintett temetkezési cég vezetője csak annyit mondott, hogy egy „hiba” miatt történt az eset, és azzal mentegetőzött, hogy ilyen eset csak nagyon ritkán fordul elő.