Kaszinói nyereménye buktatta le a drogdílert

A drogvádak miatt körözött amerikai férfit akkor érte utol a törvény, amikor be akarta váltani 2500 dolláros nyereményét egy kaszinóban.
Kapcsolódó cikkek

Nem örülhetett túl sokáig blackjacken nyert pénzének egy 34 éves amerikai férfi, aki saját magát buktatta le, amikor megpróbálta beváltani nyereményét – írta a Altoona Mirror című amerikai lap. A kokain terjesztése miatt körözött férfi egy Philadelphia közelében lévő kaszinóban nyerte a félmillió forintnak megfelelő összeget, de szerencsétlenségére a nyereményt csak a személyi bemutatása után kaphatta meg. Amikor pedig azt a kaszionó személyzete leellenőrizte, a rendszer azonnal jelezte, hogy a férfi körözés alatt áll.

A kaszinó ezután értesítette a rendőrséget, és Mateen Johnsont még a kaszinóban le is tartóztatták. A férfi az őt elfogó rendőröknek elmondta: tudta, csak idő kérdése, hogy elfogják, és azért volt a kaszinóban, hogy pénzt gyűjtsön óvadékára. Annak összegét azonban kétszázezer dollárban állapították meg, így a Johnsont lebuktató nyeremény végül nem volt elég az óvadék kifizetésére.

A kaszinóban nyert 2500 dollárja a börtön raktárában várja a szerencséjével rosszul járt férfit, aki már csak szabadulása után juthat hozzá az összeghez.