A WikiLeaks Gyurcsányról, vér nélküli győzelem Líbiában, sztrájk és tüntetés Olaszországban [Hírösszefoglaló – Külföld]

A Hír24 összegyűjti a nap legfontosabb külföldi híreit.
Kapcsolódó cikkek

Megkapta a magáét Gyurcsány az amerikaiaktól. A WikiLeaks szerint nem zárta a szívébe az amerikai kormány a volt miniszterelnököt.
Bővebben…

Vér nélkül vehetik be Bani Válidot a líbiai felkelők. Sikerült megállapodniuk a kadhafistákkal, hogy harc nélkül belépnek a városába.
Bővebben…

Románia tagadja a CIA-börtönöket. Thomas Hammarberg szerint Bukarest közelében 2003. szeptember 23-án kezdett működni a titkos börtön, közvetlenül azután, hogy a lengyelországit bezárták.
Bővebben…

A hatalmától megfosztott Moammer Kadhafi líbiai vezető nem utazott azon a páncélozott járművekből álló konvojon, amely hétfőn lépett át Líbiából Niger területére – jelentette keddden az al-Arabíja arab hírtelevízió.
Bővebben…

Tízezrek tüntettek a kormány ellen Olaszországban. Beszüntette munkáját a közlekedési szektor dolgozóinak a nagy része is – a légi, a szárazföldi és a tengeri közlekedésben komoly fennakadások keletkeztek országszerte.
Bővebben…

Lezuhant egy orosz MiG-31. Az orosz elfogó vadászgép nem sokkal a felszállás után felrobbant, és egy falu közelébe zuhant. A típus repüléseit leállították.
Bővebben…

Diákok lövöldöztek egymásra egy pakisztáni egyetemen. A tűzharcban életét vesztette a tanintézet rektorhelyettese, és hárman megsebesültek.
Bővebben…

Elfogtak egy magas rangú al-Kaida-vezetőt. Júnisz al-Mauritánit még Oszama bin Laden bízta meg azzal, hogy “terveljen ki és hajtson végre merényleteket amerikai állampolgárok ellen”.
Bővebben…

Címkék: hírösszefoglaló