Video a Magyar Szigetről, aszály Kínában és bikinis Medvegyev-görlök [Hírösszefoglaló – Külföld]

A Hir24 összegyűjti a nap legfontosabb külföldi híreit.
Kapcsolódó cikkek

A Magyar Szigeten járt a The Sun rejtett kamerája. A brit lap álcázott újságíróinak sikerült észrevétlenül bejutni a fesztiválra, ahonnan egy videofelvétellel tértek vissza.
Bővebben…

Bikiniben pózoltak a Medvegyev-görlök. A “Medvegyev az elnökünk” elnevezésű, a vkontaktye című közösségi honlapon frissen alakult csoport csütörtökön látványos akciót szervezett Moszkvában.
Bővebben…

Megerősíti Csehországot a Moody’s. A nemzetközi hitelminősítő szerint korlátozott annak a kockázata, hogy az euróövezeti periféria adósságválsága átterjed a cseh gazdaságra.
Bővebben…

Elhunyt az utolsó meleg holokauszt-túlélő. Rudolf Brazda egyike volt annak a mintegy 10 ezer embernek, akit Hitler uralma alatt nemi irányultsága miatt lágerekbe hurcoltak.
Bővebben…

Délnyugat-Kínában 190 ezer, Közép-Kínában 640 ezer ember és több százezer állat ivóvízellátásában okoz gondot a súlyos és hosszan tartó aszály.
Bővebben…

Lemondott Románia magyar egészségügyi minisztere. Cseke Attila elégedetlen volt a román kormány legutóbbi költségvetés-kiigazításával.
Bővebben…

Több mint ezer embert szúrtak meg skorpiók, két gyermek pedig belehalt ilyen sérüléseibe az év első hét hónapja során az Algéria déli részén fekvő Ouargla térségében.
Bővebben…

Vízummentesen utazhatnak Thaiföldre a magyar turisták. Feltéve, hogy harminc napnál rövidebb ideig tartózkodnak a délkelet-ázsiai királyságban, és ajánlott repülővel érkezni.
Bővebben…

Efraim Zuroff kételkedik a magyar bíróságok függetlenségében. A híres zsidó nácivadász Képíró felmentésével kapcsolatban kételkedik a magyar igazságszolgáltatás függetlenségében.
Bővebben…

Hamburgerezéssel ünnepelt Obama. Az amerikai elnök ezzel köszönte meg az adósságplafon-kompromisszum dolgozó munkatársak erőfeszítéseit.
Bővebben…

Címkék: hírösszefoglaló