Lezárások, forgalomkorlátozások a Békemenet idején

A tömegközlekedésben is változásokra kell számítani.

Rendezvény miatt forgalomkorlátozás várható június 1-én, szombaton várhatóan 13 és 17 óra között a belvárosban, az V. kerületi Széchenyi István tér–Budai alsó rakpart–Jászai Mari tér–Margit híd–Margitsziget útvonalon – olvasható a BKK oldalán. A rendezvény nem más, mint a Békemenet. Jöjjenek a részletek:

11:00-tól lezárják a belvárosban a Széchenyi István teret, a Lánchidat és a József Attila utcát; a Budai alsó rakpartot és a Pesti alsó rakpartot is a Lánchíd közelében, illetve a Fő utcában is lehetnek lezárások.

A Széchenyi István tér, a Lánchíd és a József Attila utca lezárásakor, várhatóan 11:00 és 13:30 között:

A 2-es, a 2B és a 23-as villamosok várhatóan 11:00 és 13:30 között, a korlátozások miatt a Közvágóhíd H,  Pesterzsébet, Pacsirtatelep, illetve a Keleti pályaudvar M és a Boráros tér H között közlekednek. A kimaradó szakaszon a BKK a nagykörúti villamosok, valamint a 15-ös autóbuszok igénybevételét ajánlja.

A Margit hídi korlátozások idején, várhatóan 12:00 és 14:30 között:

A margitszigeti korlátozások idején várhatóan 13 és 17 óra között

A közlekedési vállalat oldalán azt írják, a valós idejű közlekedési változások folyamatosan frissülő információi a közösségi közlekedéssel kapcsolatosan a BKK Info oldalon, a közúti információk pedig a BKK Info – Közút oldalon is olvashatók.

Akik a Békemenetre – vagy bármilyen egyéb szabadtéri programra – készülnek, azok számára fontos lehet a várható időjárás is:

Kapcsolódó
Zivatar moshatja el a békemenet gyülekezőjét
Viharos, esős idő jön, de délutánra elállhat.