Lombkoronasétánytól az okirathamisítás gyanújáig

Polt Péter újabb kérdést értékelt feljelentésként. A debreceni rendőrökön múlik, indul-e nyomozás.

Újabb írásbeli kérdéssel fordult Vadai Ágnes, a Demokratikus Koalíció országgyűlési képviselője a legfőbb ügyészhez. Az ellenzéki politikus azt kérdezte, Polt Péter indít-e vizsgálatot a nyírmártonfalvai önkormányzatnál, ahol az rtl.hu szerint egy üres papírt írattak alá egy idős nővel közmunkásként foglalkoztatott szociális gondozója ellen, aki kinevette a fideszes polgármester, Filemon Mihály lomb nélküli lombkoronasétányát. Az RTL Híradó hiába kereste a polgármestert, ám a közmunkás jogi képviselője az ügyben okirathamisítás gyanúja miatt a rendőrséghez fordult, Vadai Ágnes pedig több kérdést is feltett a legfőbb ügyésznek.

Polt Péter csak annyit válaszolt, hogy most is feljelentésként értékelte Vadai Ágnes kérdését, azt elbírálásra elküldte a Debreceni Rendőrkapitányságnak.

Vadai Ágnes előzőleg külön kérte, hogy a legfőbb ügyész, hivatali kötelességének maradéktalanul eleget téve, érdemben, tartalmilag, konkrétan, minden feltett kérdésére érdemben válaszoljon. Ezeket kérdezte még.

V

Kapcsolódó
Megszólalt a közmunkás, akit behívatott a polgármester, mert nevetett az erdő nélküli lombkoronasétányon
A sakkban tartást nem tartja igazságosnak, és azt szeretné, hogy a polgármester ilyen szinten ne tehesse ezt meg az emberekkel.