Szó szerint ütős videóval szállt be a kampányba a mulatós polgármester

Alpár György a szigetvári körzetben indul a tavaszi választásokon.

Újabb polgármester jelentkezett be Baranya megye 4. számú egyéni választókörzetének (evk) parlamenti képviselői címéért. Kedden a Facebookon jelentette be a drávaszerdahelyi Alpár György, hogy függetlenként indulni fog a tavaszi választásokon. Videójában egy drága órájával kérkedő politikust üt le, megjegyezve, hogy tudja, legszívesebben a választók is ezt tennék a helyében.

Nem beszélni kell, hanem tenni. Nem szájat jártatni, hanem igazat mondani. Nem csak vágyni a jót, hanem küzdeni érte. Ti kértétek, ti kértetek!

írta Facebook-bejegyzésében. A Szabad Pécsnek Alpár azt mondta: szerinte most jött el a független jelöltek ideje, a legnagyobb esélyük most van arra, hogy a parlamentbe kerüljenek, de azért számít arra, hogy lesznek olyan pártok, amelyek beállnak mögé.

Visszaszerzi Orbánéktól faluja pénzét a mulatós polgármester
Baranya politikai Kis Grófója nem adja fel.

Alpár György arról lett híres, hogy a politika mellett mulatós dalokat énekel, és Szijjártó Péternek is üzent, hogy akkor bezzeg nem telefonált, amikor 11 millió forintot elvettek a szerdahelyiektől.

A baranyai 4. evk az a körzet, amellyel választási sorozatunkban, a Csatatérben is foglalkozunk. Ugyanitt nemrégiben Szigetvár polgármestere, Vass Péter jelentette be, hogy szintén függetlenként indul el, később az MSZP és a DK is beállt mögé.

Nagyon baba: gazdag a falu, mulatós a polgármester
Sokan a baranyai kis Grofóként emlegetik Drávaszerdahely első emberét.

Kiemelt kép: Alpár György/Facebook