Rogán szomszédja szerint rajta keresztül akarnak üzenni a politikusnak

Csetényi Csaba tagadja, hogy azért kapna állami megrendeléseket, mert a Pasa Parkban lakik.

“Engem kizárólag arra használnak, hogy rajtam keresztül üssék Rogán miniszter urat”

– mondta a 168 Órának adott interjújában Csetényi Csaba, aki az utóbbi időszakban számos állami megrendelést nyert, például az ő cégei (Network 360 Kft., Affiliate Kft.) vitték a kvótaellenes népszavazási és a menekültellenes kampányt, valamint a kormány reformjairől, a paksi bővítésről és az államkötvények vásárlásáról szóló plakátkampányt is.

Csetényi Csaba, akinek Rogán Antal mellett van lakása a budapesti Pasa Parkban, úgy véli, hogy az ő támadása a politikai harc része, de azt nem tudja megmondani, hogy kik Rogán politikai ellenfelei. Az üzletember tagadja, hogy a kormánytól kapott megbízásoknak köze lenne a személyes kapcsolatokhoz, és azt is, hogy Rogánnal beszélnének a megbízásokról.

Már nem menő Rogán szomszédja az államnál
Elszámolási vita állhat a háttérben.

Ugyan az elmúlt hónapokban néhány tendert elveszítettek, de ez nem azért van, mert kiestek volna a pikszisből, hanem a versenytársak új árazási politikát találtak ki. Nem gondolja, hogy Rogánt büntetnék és hogy közvetve ez rá és a cégeire is hatással lenne:

A miniszter urat a szomszédsággal és a mögé képzelt kapcsolattal a médián keresztül támadják. Mi köze ennek a mi sikerességünkhöz?

Csetényi szerint nem változtatott az életstílusán az, hogy tavaly 700 millió forint osztalékot vett ki a cégéből, egy 18 éves BMW-vel jár.

Egy megbízó olyan közegben szeret beszélni, ahol üzenetét nagy eséllyel meghallgatják,

ezzel magyarázta azt, hogy a cégei miért nem hirdetnek Simicska Lajos médiumaiban. Azt állítja, a keresztolvasottság megszűnt, mindenki azt olvassa, amellyel egyetért.

Az üzletember szerint a CEU-törvény “bürokratikus, papírtologató lépés”, amellyel Soros Györgyöt nem lehet megakasztani és úgy véli, ez az ügy egészen másról szól, azt azonban nem árulta el, hogy mire gondol.