Eltűntek a partnerek a Rogán találmányát áruló cég honlapjáról

Csak a Telekom maradt.
Kapcsolódó cikkek

Míg korábban öt céget is felsoroltak partnereikként, csütörtök estére már csak a Magyar Telekomot említette honlapján a MobilSign Kft., amely azt a szabadalmat értékesíti, amiről kiderült, hogy részben Rogán Antal nevén van. A szabadalmat kifejlesztő cég egyébként több százmillió forintnyi pályázati pénzt kapott.

Pont azután távolították el a honlapról a korábban partnerként feltüntetett MÁV Informatikát, az Aegon Biztosítót, a Fővárosi Vízműveket és a Sprinter Futárszolgálatot, hogy a sajtó elkezdett foglalkozni Rogán találmányával. Annyira igyekeztek, hogy még a Google által eltárolt oldalmentést is eltávolíttatták, igaz, a konkurens Microsoft keresőszolgáltatásában, a Bingben most is megtalálható az a korábbi oldalverzió, amelyik még mindegyik céget említi.

A hvg.hu úgy tudja: az Aegon és a MÁV Informatika fejlesztése még akkor készült, amikor a MobilSign Kft. nem is létezett, bár a cég dolgozói végezhették. Ilyen referenciákat feltüntetni és hivatalosan elfogadni azonban nem szoktak.