Lefejezte szeretőjét és levágta ujjait

Azért, hogy a holttestet ne tudják azonosítani. Az argentin férfi csak arról feledkezett meg, hogy a nő hátán egy tetoválás volt, ami alapján könnyedén azonosítani lehetett.
Kapcsolódó cikkek

Életfogytig tartó börtönbüntetésre ítéltek az argentin hatóságok egy 44 férfit, aki még két éve megölte és megcsonkította 22 éves szeretőjét, és a nő maradványait egy szigeten rejtette el a Buenos Aires közelében található deltavidéken. Alejandro Reynoso 21 éves fiával ment horgászni, amikor elföldelte a holttestet. A bíróság a gyerek részvételét nem találta bizonyítottnak a test elrejtésében és felmentette az ellene felhozott vádak alól. Az argentin sajtóban megjelent hírek szerint az áldozat családtagjai még a bíróság épületében megverték.

Solange Aguirre lefejezett és ujjaitól megfosztott holttestét paraguayi halászok találták meg, akik látták, ahogy két férfi eltemet valamint Paraná-folyó deltájának egyik szigetén. A meztelen holttestet csak a nő hátán lévő tetoválás alapján tudták azonosítani a hatóságok, miután megnézték az eltűnt személyek listáját. Ezután jutottak el a férfihoz, aki beismerte a rendőröknek, hogy ő ölte meg a nőt, amiért tartásdíjat követelt tőle közös gyermekük után.

A férfi azt állította a rendőröknek, hogy egy fémrúddal verte agyon a nőt, majd a holttest fejét és ujjait azért vágta le, hogy a holttestet ne lehessen azonosítani. Az orvosi szakértők azonban megállapították, hogy a nő még életben volt, amikor le lett fejezve.