Soroksári gyilkosság: spirituális nyomozó rémisztget

A tavaly szeptemberben kocogás közben meggyilkolt nő férjét lélekolvasó kereste meg, hogy fia veszélyben lehet – írja a Bors.
Kapcsolódó cikkek

Kardos Lajos szerint amióta 200 ezer forintos nyomravezetői díjat tűzött ki, volt néhány furcsa megkeresés. „Nemrég telefonon hívott fel egy magát spirituális nyomozóként megnevező hölgy, aki döbbenetes dolgokat állított – mondta el a Borsnak az áldozat férje. – „A nő szerint többen végeztek a feleségemmel. Az egyik tettes azzal fenyegette, hogy a fiunkkal is végezhet.”

A Bors utolérte Porkoláb Zsuzsa lélekolvasót, aki harminc éve foglalkozik ezotériával, és az ő édesanyja is gyilkosság áldozata lett.

Léleklátó nem először keveredett az ügybe. Korábban a Blikk írta meg, hogy Lilla King jósnő szerint egy férfi megbízásából, másik három gyilkos végzett Kardos Krisztinával. A jósnő a helyszínre is ellátogatott, és a férj szerint valóban azt a helyet találta meg, ahol felesége vére itathatta át a talajt.

Korábban átvizsgálták a rendőrök Kardos Lajos csónakházát. Egy rossz rozsdás kalapácsot és egy törött pengéjű kést foglaltak le csütörtökön a rendőrök Kardos Lajos csónakházában, a baltát viszont nem vitték el.

A nőt tavaly szeptember végén ölték meg, holttestére Soroksáron, a bozótosnál találtak rá. A holttest állítólag meztelen volt és csupa vér. Támadója bestiális módon végzett vele, összeverte és megfojtotta.