Meghalt, mert részegen kihányt az autó ablakán

Menet közben könnyített magán az anyósülésen ülve, amikor az autóból kilógó feje nekiütközött valaminek.
Kapcsolódó cikkek

Azt egyelőre nem lehet tudni, hogy pontosan milyen tárgy ütötte fejen a 24 éves nőt, aki egy átmulatott szombat éjszaka után, vasárnap hajnali öt óra előtt halt meg az Indiana államban található Osceola városában. Az esetről beszámoló WSBT televízióval csak annyit közöltek a helyi rendőrök, hogy „valami fejen találta”, amikor az ablakon kifele hányt. A kiérkező mentők nem tudták megmenteni az életét, és a helyszínen életét vesztette.

Amanda Ezra egy nyomozó elmondása szerint az anyósülésen ülő utas ölében ült, amikor a hihetetlen baleset érte. A részeg nő négy másik emberrel együtt utazott egy kisbuszban. Ketten közülük – köztük a sofőr is – elmenekült a helyszínről, de a rendőrségnek nem sokkal később sikerült elfogniuk őket. Az autót vezető huszonéves férfit ittas vezetés, súlyos testi sértés és cserbenhagyás miatt tartóztatták le.

Amanda Ezra – mozgó autó abalkán lógva hányt részegen, amikor feje nekicsapódott valaminek
Fotó:Facebook

A 24 éves nő három kisgyereket hagyott maga után, aki közül a legfiatalabb kétéves, a legidősebb pedig hétéves volt. Családja elmondása szerint nemrég kezdett el tanulni egy helyi főiskolán, ahol tanárnőnek készült, miután „sikerült rendbe tennie az életét”.