Parkolóhely miatt lőtte agyon idős szomszédait egy nyugdíjas

Majd önmagával is végzett a 75 éves német férfi, aki egy engedéllyel tartott fegyvert használt tette végrehajtására.
Kapcsolódó cikkek

A rendőrséget nem sokkal reggel hét óra előtt hívták ki a németországi Bielefeld városában lévő családi házhoz vasárnap, miután lövések dördültek – írt a The Local német kiadása. A kiérkező rendőrök a ház bejárata előtt találtak rá az idős házaspárra. A 83 éves férfi és a 74 éves nő holtan feküdt. Mindkettőjükkel több fejlövés végzett.

Miután újabb lövéshangokat lehetett hallani a házból, a rendőrség különleges alakulatai vették körbe az épületet, ahol végül kora délután a padláson találták meg a 75 éves tulajdonos holttestét, aki öngyilkos lett.

Azt egyelőre nem lehet teljesen biztosan tudni, hogy mi állt a gyilkosságok mögött, de a német sajtó rendőrségi forrásokra hivatkozva azt állította, hogy egy parkolóhely miatt dördültek el a lövések. A környéken élő emberek elmondása szerint az áldozatok és a tettes között már hónapok óta tartott egy vita parkolóhelyek miatt.

A rendőrség pedig hétfőn közölte, hogy a vita már évek óta tartott közöttük, és 2011-ben a 75 éves gyilkos azzal vádolta meg a nőt, hogy kiszúrta autója kerekeit.