Szerelemből végzett a kutyájával

Halálra éheztette egy randi reményében.
Kapcsolódó cikkek

A 38 éves Luis Moreno és egykori barátnője még 2008-ban vettek egy amerikai pitbull terriert. Kapcsolatuk 2012-ben véget ért, a kutya pedig sajnos a férfinál maradt. Sajnos, ugyanis miután a Phoenix állambeli férfi hiába akart kibékülni és újra összejönni egykori párjával, úgy döntött, hogy a közös kutyával próbál kizsarolni egy randevút a nőből.

Wiggles halott, remélem boldog vagy, te r*****” – állt az egyik SMS-ben, amire a nő azonnali visszahívással reagált. Mikor kiderült, hogy az állat rendben van, megszakította a hívást. Később a férfi azzal ijesztgette exét, hogy a kutya beteg, de mikor a nő az orvosi költségek megosztása miatt telefonált, Mr. Moreno inkább randit javasolt.

Az utóbbi hetekben konkrét zsarolássá fajult a dolog: a férfi kiéheztette a kutyát, a szívszorító látványt pedig elküldte volt párjának.

Mikor ez sem jött be, szerdán elvitte a pitbullt egy állatmenhelyre és azt állította, hogy az utcán találta. Wiggles annyira reménytelen állapotban volt, hogy az orvos inkább elaltatta.

Az állatkínzó nem úszta meg tettét, rövid nyomozás után letartóztatták.