Ásóval tett pontot a cicaharc végére

Egy fiú miatt verekedtek össze a csajok, kiütéssel győzött a kihívott.
Kapcsolódó cikkek

Egy hete terjed vírusként az interneten egy videó, és megannyi klónja. Az amatőr felvételen az látszik, hogy egy csapat lány áll körbe két másikat, akik vérre menő küzdelmet vívnak. A házgazdának, akinek a pázsitján a harc zajlik egyszer csak elege lesz, elindul egy tárolóhoz, ellenfele szorosan a nyomában. Vesztére. A fekete ruhás hölgy ugyanis előveszi kedvenc ásóját, és szól, hogy ha nem hagyják végre békén, akkor használni fogja. A rózsaszín felsős lány még szól valamit, és azonnal rájön, hogy nem kellett volna. Menekül, de már túl későn, pillanatok múlva a fején csattan az ásó.

A videó után az a hír járta be a netet, hogy később tévénézés közben a rózsaszín felsős lány belehalt a fejsérülésbe, de a Mirror kiderítette, hogy ez szerencsére nem igaz. A lap azt írja, hogy a fekete ruhás lány Emily, és a rózsaszínruhás Miranda egy fiú miatt vesztek össze. Lovaghoz méltón elkezdtek a harcolni a fiúért, ám Emily megunta a küzdelmet és felszólította a riválisát kísérő társaságot, hogy menjenek el a házától. Mondta, hogy van egy airsoft (apró műanyag golyókat kilövő) pisztolya, és használni fogja. Ezért indult el befelé, de Miranda utolérte, úgyhogy improvizált. A lány, aki Emily után szaladt a sikeres fejdobás után azért rohan el rögtön a háztól, mert akkor már a kezében volt az emlegetett fegyver.

A Mirror a twitteren bukkant a fejbedobott Miranda nyomára, aki közölte, hogy egyáltalán nem halt bele a sérüléseibe, s azt is elárulta, hogy Emilyvel korábban jó barátok voltak. Megtaláltuk a videó teljes verzióját is, de ennek sajnos nincs hangja.