Gyereket rabolt korábban a darabolós gyilkos nő

Az 1980-ban történt gyermekrablás után nyolc hónapig gyógykezelték – írja a Blikk.
Kapcsolódó cikkek

T. Edit 1980 decemberében Cs. Orsolyát egy pestszentlőrinci bölcsődéből vitte magával, majd három hónapig sajátjaként nevelgette. Ezután T. Editet nyolc hónapig kezelték az Igazságügyi Megfigyelő és Elmegyógyító Intézetben (IMEI) – írja a Blikk.

Mint elmesélte, a gyermeke abba a bölcsődébe járt. A férje és az anyósa nem engedte, hogy lássa. Nagyon hiányzott neki, így odament az ovihoz. „Orsika odajött hozzám, megfogta a kezemet, és hozzám bújt. Egyszerűen elvittem. Három hónapig éltünk bezárkózva egy lakásban. Szinte ki sem mozdultam. Nagyon szerettük egymást” – tette hozzá T. Edit, aki most már nem szeretne találkozni a felnőtt lánnyal. Mint mondta, nem kavarná fel szívesen senki érzéseit.

T. Edit legkésőbb 2027-ben szabadulhat az IMEI-ből, s arra az időre már tervei vannak. Amikor letelik a kényszergyógykezelése, lakást szeretne venni, amelyre pedig most a kezelés ideje alatt spórol majd a nyugdíjából.

Korábban T. Edit késsel és fűrésszel darabolta fel párját, F. Györgyöt, akinek maradványait Budapesten, a XVIII. kerületben a kukák közé rejtette. A nő egy zacskót húzott élettársa fejére, és megfojtotta, majd a testet feldarabolta, a végtagokat kidobta, a torzót pedig az ágyneműtartóba rejtette.