A tévékamerák előtt vallotta be, hogy meg akarta ölni „antikrisztus” anyját

Úgy hitte, hogy 61 éves anyja egy sátánista szekta vezetője, akik átkokat szórtak rá és kislányára, hogy megöljék őket.
Kapcsolódó cikkek

A Tennessee állambeli Knoxville helyi televíziója éppen riportot forgatott egy majdnem halálra késelt nő házánál, amikor legnagyobb meglepetésükre a támadás gyanúsítottja sétált oda hozzájuk. Aki nem volt más, mint az áldozat lánya, aki az egyik szomszéd elmondása szerint „érzelmileg labilis, és segítségre van szüksége”. Ezt a kijelentést elég jól bizonyította a tévéseknek adott nyilatkozatával, amelyben beismerte, hogy ő szurkálta majdnem halálra saját anyját.

Katie Nichols elmondása szerint azután próbálta megölni anyját, hogy rájött, ő annak a sátánista szektának a vezetője, amelyik a gyilkossági kísérletet megelőző pár napban átkokkal tette elviselhetetlenné az életét. „Meg kellett ölnöm, mert meg akart gyilkolni engem és a kislányomat” – állította az interjúban a láthatóan nagyon kimerült Nichols.

A tévéhíradó kamerái előtt vallotta be, hogy meg akarta ölni anyját, aki szerinte egy sátánista szekta nagyhatalmú vezetője volt
Fotó:Local8now

A rendőrségi jelentés szerint a nő először egy zoknit gyömöszölt anyja szájába, megpróbálta megkötözni, majd fojtogatni kezdte amíg el nem ájult. Végül az eszméletlenné vált nőt megszúrta a nyakán, a mellkasán és a hasán. A rendőröket az egyik szomszéd hívta ki, miután sikításokat hallott a lakásból. Mire a rendőrök kiértek, Nichols és kislánya eltűnt. Anyját azonnal kórházba szállították, és jelenleg az intenzív osztályon fekszik.

Nichols a Local8 riporterének elmondta: amikor kislányával elhagyta a lakást, “nagyhatalmú” anyja még lélegzett, pedig „háromszor is megszúrta, és meg kellett volna halni”, majd hozzátette: „Ő az antikrisztus – nem halt meg.”

A nőt a helyi rendőrség letartóztatta, miután a tévések jelentették nekik, hogy felbukkant az ügy gyanúsítottja. Emberölés kísérletével, valamint emberrablással vádolják. A közelben lakó emberek remélik, hogy Nichols megkapja az orvosi segítséget, amire nagy szüksége lenne.