Haldokló nőt raboltak ki egy gyorsétterem parkolójában

Valószínűleg tizenévesek fosztották ki hihetetlen érzéketlenséggel az agyvérzés áldozatát.
Kapcsolódó cikkek

Danielle Zimmerman, 43 éves családanya vacsoráért ment december 29.-én a kansasi Wichita-ban. Az autósokat is kiszolgáló, Taco Bell gyorsétterembe hajtott, leadta a rendelést, és hirtelen rosszul lett. Végzetes agyvérzést kapott, elveszítette az eszméletét. Mire egy kiszolgáló az autójához ért, hogy megnézze miért nem válaszol, ismeretlen tettesek benyúltak a nő autójának ablakán, és elvették a táskáját, a pénztárcáját, a mobiltelefonját, sőt a jegygyűrűjét is lehúzták az újáról –írja egy helyi lap.

A nőt hamar kórházba szállították, de már nem tudtak segíteni rajta, másnap délelőtt meghalt. Danielle Zimmerman 21 éve élt boldog házasságban, férjével egy 13 és egy 18 éves fiút neveltek. A lap december 31-én beszélt a sokkos állapotban lévő apával: „Felfoghatatlan, hogy valaki ahelyett, hogy a segítségére sietett volna egyszerűen kirabolta. Ami leginkább felháborít, az a jegygyűrű, hogyan lehetett képes valaki egyszerűen lehúzni az újáról?”

Danielle Zimmerman eltűnt jegygyűrűje

A táskát, a nő irataival és családi fotóival a bűncselekmény helyszínétől nem messze, gyerekek találták meg a hétvégén, majd a rendőrség hétfőn jelentette be, hogy letartóztattak két feltételezett elkövetőt. Harmadik társukat, aki a bűncselekmény során a menekülésre használt ezüstszínű autót vezette, még keresik, a nyomravezetőnek 2500 dollár (kb. 550 ezer forint) jutalmat tűztek ki. Mivel az elfogott gyanúsítottakat még nem vádolták meg nem adták ki nevüket a sajtónak. Az újság a letartóztatás napján a helyi börtönbe szállított bűnözők listáját alapul véve biztos benne, hogy két, többszörösen büntetett előéletű, 19 éves fiú fosztotta ki a haldokló asszonyt. A letartóztatás során előkerült néhány a nőtől ellopott holmik közül, a jegygyűrű azonban még nem.