Szexuális zaklatással vádolnak egy hatéves kisfiút

Az iskolát nem érdekli, mennyire abszurdnak néz ki az ügy.
Kapcsolódó cikkek

Szexuális zaklatásért felfüggesztéssel büntetették az iskolában Hunter Yeltont, egy hatéves kisfiút, mert megpuszilta az egyik osztálytársa arcát a coloradoi Cañon Cityben – jelentette a WPTV.

A gyermek édesanyja megdöbbent az iskola értelmetlen szigorán, hiszen semmi rossz nem történt: a megpuszilt kislány és a szülei sem gondolták, hogy bármi bántó lenne a dologban. Az iskola vezetése mindennek ellenére ragaszkodik ahhoz, hogy a gyermek szigorú büntetést kapjon, ami rákerül az iskolai kartonjára és végigkíséri majd tanulmányai során.

A nő más utat nem látva a sajtóhoz fordult: egy helyi hírcsatornának írta meg történetét. Elmondta, hogy nem ez az első eset: a fiát büntették már meg „fegyelmi problémák miatt” ugyancsak egy pusziért, ami ellen szintén nem tiltakozott a kislány, aki kapta.

Amikor az újságírók keresték meg iskolát a kérdéssel, hogy miért akarják a szexuális zaklatás bélyegét rásütni egy 6 éves gyerekre ugyanazt a csökönyös választ kapták: az iskola szabályai egyértelműek, a fiú pedig már visszaeső bűnösnek számít, így ideje, hogy szigorú büntetéssel tereljék őt a helyes útra.

Az iskola vezetőségének talán el kellene gondolkodnia azon, hogy a gyerekek számára mégsem annyira egyértelműek a furcsa szabályok, ezért jó lenne ha Cañon Cityben is előadást tartana Szexuális Zaklatás Panda…