Meztelen „istennő” a chicagói metrón

Az anyaszült meztelen nő a vezetőfülkébe indult, hogy átvegye az irányítást.
Kapcsolódó cikkek

Különös esetről számolt a Chicago Now című portál metróügyi blogja, a CTA Tattler. Egy olvasó küldte be a képeket, melyeken egy tetőtől talpig meztelen nő áll az egyik szerelvényen.

„A nő azt kiabálta, hogy ő a vonat istennője, és épp a vezetőfülkébe tart, hogy átvegye az irányítást, illetve azt, hogy mindenki szálljon le” – idézi forrását a Tattler. Egy közeli, Granville nevű állomáson végül rendőrök szálltak fel a szerelvényre és elkísérték, a zavart nőt.

A chicagoi metrót üzemeltető vállalat, a CTA közleményében csak ennyi áll: „A piros vonalon, a 95. utca felé tartó szerelvények kisebb késéssel közlekednek, egy korábbi, a Granville állomáson történt incidens miatt. Később a rendőrség is szűkszavúan nyilatkozott: a 31 éves hölgyről kiderült, hogy régóta pszichés problémái vannak, ezért a rendőrök kórházba szállították, ahol folyik a kivizsgálása – írta a CBS helyi szerkesztősége.

Idén többször jelentek meg meztelen emberek Amerika nagyvárosainak metróin. Júniusban például egy fiatalember randalírozott, és mutatott be tornagyakorlatokat egy szál semmiben San Francisco, Bart nevű állomásán.