EZ A

A 24.HU VÁLOGATÁSA OLYAN CIKKEINKBŐL, AMELYEKET KÉNYELMES HÉTVÉGI OLVASGATÁSHOZ AJÁNLUNK.

EZEN A HÉTEN 10-ET HOZTUNK.

balavány györgy / szajki bálint

Az ökológiai katasztrófát már nem, vagy csak nagyon nehezen tudjuk elhárítani az úgynevezett átbillenési pontok miatt, állítja Szathmáry Eörs evolúcióbiológus, aki a politikusokat és üzletembereket sem kíméli a vele készült interjúnkban.

kránicz bence

Új, nagyszerű dokumentumfilm készült Michael J. Fox karrierjéről és betegségéről. Eredeti címe, a Still azt a nyugalmat jelöli, amire a színész fizikailag képtelen, de a film tanúsága szerint magában megtalálta. Kritika.

szalai máté

Az elnök pártja, az Igazság és Fejlődés Párt (AKP) 2002 óta indul a választásokon, azóta mindegyiket meg is nyerte, a mostani szavazataránya viszont a második legrosszabb.

mázsár tamás / vitéz f. ibolya

Árverezik a Bognár-cégek vagyonát.

vaskor máté

A svédek úgy állítanak példát a világ elé, hogy tulajdonképpen semmi különöset nem csináltak, csak az állam fokozatosan a füstmentes alternatívák felé tereli a fogyasztókat. A dohányzásról való leszokás már az emberek javuló egészségi állapotán is meglátszik.

kovács márta / adrián zoltán

Kemény küzdelmet vívnak a védőnők a falvakban.

schultz antal

Több száz áldozata lehetett a kenyai szektának

biró péter / farkas norbert

Hosszú évekig játszotta Tinky Winky-t a Teletubbiesban, Hugh Laurie-val és Rob Zombieval forgatott filmet, és olyan műsorokba írt skeccseket, ahova Jimmy Carr vagy Ricky Gervais, most viszont boldogan tengeti az életét Budapesten Dave Thompson.

kránicz bence / farkas norbert

A mi korunk a bizonyosság hiányának kora. Kezünkben az univerzum, de nincs a kezünkben iránytű – mondja Hegyi Lóránd művészettörténész, a nemzetközi szinten legismertebb magyar kurátor.

TOVÁBBI VÁLOGATÁSAINK: