EZ A

A 24.HU VÁLOGATÁSA OLYAN CIKKEINKBŐL, AMELYEKET KÉNYELMES HÉTVÉGI OLVASGATÁSHOZ AJÁNLUNK.

EZEN A HÉTEN 11-ET HOZTUNK.

k. kiss gergely / marjai jános

Lényegében spekulációra kényszerült a fővárosi önkormányzat, miután a tavalyi energia-közbeszerzéseknél beérkeztek az első ajánlatok. Az idő, úgy fest, a fővárost igazolta.

mázsár tamás / szajki bálint

Csopakon 230 méter hosszan kőszórást tervez a vízbe a kormányközeli üzletember, Abronits Róbert cége, de az önkormányzatnak erről nem szóltak. A polgármester szerint biztosan nem fogják támogatni egy gigakikötő megépítését, ám egy kisebb fejlesztést el tudnak képzelni.

bihari dániel / mohos márton

A magyar orvosprofesszor és a beteg angol tiszt hálája közismert magyarázata Somoskő és Somoskőújfalu visszaszerzésének, de vajon mennyi az igazság a mesébe illő történetből?

biró péter

A Bud Light sokáig a legkedveltebb sör volt az Egyesült Államokban, de az utóbbi években hanyatló pályára állt. A cég (ismét) gondolt egy merészet, és egy rendhagyó kampánnyal próbált életet lehelni a márkába, de a transznemű Dylan Mulvaney-vel való együttműködés után még fokozódott is a krízis.

Elképesztő kincseket láthatunk III. Károly koronázásán

lugosi péter

Szemkápráztató korona, gyarmati gyémánt, díszes fegyverek, szent olaj, kanál és persze a Végzet köve: cikkünkben a ceremónia legérdekesebb szimbólumait mutatjuk be.

„Téged fogadtalak örökbe, szeretni foglak örökre”

kovács márta / adrián zoltán

Patrícia és Ferenc két gyereket fogadtak örökbe, a kisebbik egy roma származású kislány. Annak apropóján találkoztunk velük, hogy nemrég egy hiánypótló könyv jelent meg Magyarországon, amely a roma gyerekek örökbefogadásával foglalkozik. Beszélgettünk a kötet szerzőivel is.

lányi örs / mohos márton

Neumann János 120: szakértők meséltek arról, miként készült el az első magyar számítógép, milyen hátrányt jelentett az innovációban a vasfüggöny, és miként formálja napjainkat a mesterséges intelligencia.

23 év után lassan véget ér a modern futball egyik legelbűvölőbb szerelmi története

dajka balázs

Joaquin Sánchez ikonikus mosolyával, poénjaival belopta magát az emberek szívébe, de a társainak folyamatosan példát mutatott azzal, hogy miközben maximálisan élvezte az életet, a futballt mindig komolyan vette.

Az elhanyagolás mellett a felújítás a modern épített örökség ellensége

vincze miklós / marjai jános / mohos márton

A II. kerületi rendőrkapitányság és ügyészség izgalmas épülete egyhangú szürkeséggé változik.

inkei bence

Kevés tévésorozatnak van olyan szélsőséges megítélése, mint a hetvenes évek nagy tévés sikerének, a Charlie angyalainak.

TOVÁBBI VÁLOGATÁSAINK: