EZ A

A 24.HU VÁLOGATÁSA OLYAN CIKKEINKBŐL, AMELYEKET KÉNYELMES HÉTVÉGI OLVASGATÁSHOZ AJÁNLUNK.

EZEN A HÉTEN 11-ET HOZTUNK.

bodnár judit lola

„Tarkón lövöm az isteneket és fenevaddá fejlődöm” – rappeli a borsodi juhászlegény, aki csak akkor nem dadog, ha dühödt, zsigeri rapszövegeit csikorogja a világba. Kritika a kultgyanús Larryről.

kránicz bence

Egyáltalán nem volt magától értetődő, hogy egy jelentéktelennek tűnő, korábbi mellékszereplő önálló története érdemben gazdagítani tudja majd a Csillagok háborúja világát, mégis ez történt: az Andor valójában nem a címszereplőről, hanem a Birodalom diktatúrájáról szól.

horváth csaba lászló / csóti rebeka

Színlelt emberrablási sztorival csalt ki 200 ezer amerikai dollárt a Schadl–Völner-ügy harmadrendű vádlottja egy oktatási intézmény képviselőjétől. A korábban sikkasztásért elítélt férfi azt állította, hogy Ukrajnába ment tárgyalni, és csecsen emberrablók tartják fogva.

d. kovács ildikó / farkas norbert

A magas megélhetési költségeket, az alacsony fizetéseket és az egészségügyi ellátás alacsony színvonalát tartják a magyarok legfontosabb problémáknak – derül ki a Mérlegen az állam című kutatásból. Érdekes módon ebben a kormánypárt és az ellenzék szimpatizánsai is egyetértenek.

schultz antal

Úgy fest, a hatóságok elejét vették a még nagyobb tüntetéseknek, de nagy kérdés, mi lesz a zéró Covid-stratégiával.

Kell egy kiút a külpolitikai zsákutcából

bartha dániel / inotai edit / csóti rebeka

Mindössze egy éve van az Orbán-kormánynak, hogy hiteles szövetségesnek mutatkozzon, különben a helyzete kilátástalanná válhat – írják vendégszerzőink.

nagy józsef / horváth júlia

Műveljük kertjeinket! címmel csodás, gondolkodtató, könnyeztető kiállítása nyílt a(z egyik) legfontosabb kortárs képzőművésznek a Godot Galériában, bő ezer négyzetméteren. Nagyinterjú a magyar vidék krónikásával.

bodnár judit lola

A Netflix előszeretettel szúrja el nagyköltségvetésű saját gyártásait. Az Álomország (Slumberland) ugyanakkor mindent tud, amit a családi film műfajának tudnia kell, és még egy kicsit többet is.

TOVÁBBI VÁLOGATÁSAINK: