EZ A

A 24.HU VÁLOGATÁSA OLYAN CIKKEINKBŐL, AMELYEKET KÉNYELMES HÉTVÉGI OLVASGATÁSHOZ AJÁNLUNK.

EZEN A HÉTEN 11-ET HOZTUNK.

polák zsóka

A Halott vagy gyásszal indul és gyásszal zárul, de elsősorban azért igazán szívszorító, mert Christina Applegate a forgatás közepén tudta meg, hogy gyógyíthatatlan beteg. Nem is kaphatott volna szebb színészi hattyúdalt a gyászról, az elengedésről és a barátságról morbid humorral mesélő, rendkívül szerethető történetnél.

Völner Pál fiának Porschéját is lefoglalták

horváth csaba lászló / csóti rebeka

Sportautót, luxusterepjárót, ingatlanokat, bankszámlákat és készpénzt is lefoglaltak a hatóságok a korrupcióval vádolt Völner Pál családjától.

nagy gergely miklós / mohos márton

Az Action for Democracy az ellenzéki kampányban lényegében az anyagi biztosíték volt: az az „úr”, aki a parti után elegánsan kifizeti a megmaradt számlákat – függetlenül azok nagyságától.

kerner zsolt / marjai jános

A magyar politika az elmúlt évtizedben a meglévő szövetségesi rendszerek lerombolásáról és a folyamatos várakozásról szólt, hogy jön majd valami új. Eddig kevés sikerrel.

grád-kovács márta / farkas norbert

Ellátogattunk a fonyódi menekültszállásra, hogy a helyi iskolába járó gyerekeket, a szüleiket, valamint a tábor vezetőit kérdezzük a tapasztalataikról.

lengyel nagy anna / varga jennifer

Holokauszt-túlélő, hithű, majd kiábrándult kommunista, külkereskedő, ünnepelt dokumentumregény-szerző és filmszereplő, elvált, szerelmes. Fahidi Éva meccse hosszú volt, sőt, még mindig tart. Tanú és áldozat. Hatalmas spíler, szerencsejátékos. Egy vagány úrinő. Az ő XX. századáról beszélgettünk.

polák zsóka

A hazai kulturális szféra szereplőit kérdeztük arról, mit gondolnak a megrongált festményeken keresztül közvetített segélykiáltásokról, és mit tehet egy múzeum az ilyen jellegű támadások ellen.

vincze miklós

Egy zenei projekt melléküzemágaként rajzolta meg a mesterséges intelligencia.

A magyar nyelv önállóvá válása azt feltételezi, hogy a magyarul beszélő nép is önállóvá vált. Mindez 3500 éve történt, népünk azonban csak 1200 évvel ezelőtt jelent meg a forrásokban.

polák zsóka

A Rosszul vagyok magamtól főhősnője saját magát betegíti meg, és még sosem volt boldogabb annál, mikor förtelmes kiütései miatt sajnálják a barátai. Kritika.

TOVÁBBI VÁLOGATÁSAINK: