EZ A

A 24.HU VÁLOGATÁSA OLYAN CIKKEINKBŐL, AMELYEKET KÉNYELMES HÉTVÉGI OLVASGATÁSHOZ AJÁNLUNK.

EZEN A HÉTEN 11-ET HOZTUNK.

Méhkasba nyúlt az RTL a Zámbó Jimmy-sorozattal, de jól is kijöhet belőle

inkei bence

A Király első része alapján még bármi lehet a rendszerváltás utáni Magyarország legnépszerűbb sztárjáról szóló sorozatból. Kritika.

Taylor Swiftnek nincs már vetélytársa, csak saját magával versenyez

inkei bence

Bár ma már sokkal nehezebb kitűnni a zajból, Taylor Swift mostanra vitathatatlanul a kor első számú szupersztárja lett. Az elmúlt két évben meglepetésprojektekkel és újra felvett régi számokkal is maga mögé utasította a mezőnyt, de most visszatért a popslágerekhez, és sikeresebb, mint valaha. De hogy jön ide a Beatles?

balavány györgy

Mik ezek az érzések, és hogyan tudunk velük megküzdeni?

szegő iván miklós

Natasa Pirc Musar stewardessből lett tévés, majd az információs jogok biztosa volt, ügyvédként képviselte Melania Trumpot is. Egyik barátnője kiszállt az elnöki posztért folytatott versengésből, miután a jelölését orbáninak nevezte.

jankovics márton

Az Elk*rtukat is jegyző Megafilm baljós módon „a legigazibb Trianon-történetet” ígérte. A mozikban látható Béke a nemzetek felett ehhez képest elég visszafogott, meglepően informatív alkotás lett, amelyben a többnyire korrekt történészi elemzések keverednek a teljesen fölösleges játékfilmes betétekkel.

kerner zsolt

Új épületet vehet az Európai Parlament Strasbourgban, egy másikat pedig akár szállodává is alakíthat. Kirándulás az Európai Unió intézményhálózatának útvesztőjében.

bihari dániel

A mai kutyák egy ma még be nem azonosított, és azóta kihalt farkastól származnak, és minden bizonnyal ők közeledtek először az emberhez. Mikor és hogyan történt a kapcsolatfelvétel legjobb barátunkkal? Milyen mai fajták állnak legközelebb a farkashoz?

besenyei balázs

Újra filmekkel jelentkezik a 2000-es évek gyereksztárból lett színésznője. Lindsay Lohan látszólag maga mögött hagyott minden botrányt, magánélete és szakmai pályája is felívelőben van. Kell-e még érte aggódnunk?

TOVÁBBI VÁLOGATÁSAINK: