EZ A

A 24.HU VÁLOGATÁSA OLYAN CIKKEINKBŐL, AMELYEKET KÉNYELMES HÉTVÉGI OLVASGATÁSHOZ AJÁNLUNK.

EZEN A HÉTEN 10-ET HOZTUNK.

kálnoki kis attila

Hat legendás magyar sportoló eleveníti fel, hogyan élték meg ötven éve, 1972. szeptember 5-én, amikor a Fekete Szeptember nevű terrorszervezet tagjai 11 izraeli sportolót öltek meg a müncheni olimpián.

Fél év után visszatért Ukrajnába Jászberényi Sándor, a 24.hu-t a háborúról tudósító író, újságíró.

ivándi-szabó balázs / besenyei balázs

schultz antal

Liz Truss baloldaliként indult, felszólalt a monarchia felszámolásáért, mára viszont keményvonalas brexitpártivá vált, aki három miniszterelnök alatt szolgált, és tíz év alatt hat minisztériumot irányított.

polák zsóka

Hiába akarja őt mindenki James Bondként látni, az 50 éves Idris Elba nem kér a titkosügynök szerepéből.

spirk józsef / farkas norbert

Erdővédők egy csoportja évek óta monitorozza, hogy egyes kitermelt – akár Natura 2000-es – területeken mennyire képes regenerálódni az erdő, az eredmény pedig siralmas: jön a szavannásodás.

besenyei balázs

A színész mostanság ritkábban filmezik, de ha épp mégis, az eseményszámba megy. „Hogy miért vettem szoknyát a premierre? Mert úgyis mind meghalunk” – mondta egy friss sajtóeseményen. Karrierjét a töménytelen mennyiségű fű és alkohol, de még a válása sem tudta tönkretenni.

borovitz tamás / csóti rebeka

A Red Hot Chili Peppers gitárosát majdnem megropogtató magyar csontkovács sztorija nyomán olyan emberekkel beszélgettünk, akik mindennapi munkavégzésük során hírességekkel találkoztak.

nagy nikoletta / farkas norbert

Konsztantyin Novoszjolov 2010-ben megosztva kapta a fizikai Nobel-díjat a grafén felfedezéséért. Azóta olyan anyagok fejlesztésén is dolgozik, amelyeket atomi szinten tudnak módosítani, és teljesen új, a természetben elő nem forduló anyagot létrehozni velük.

TOVÁBBI VÁLOGATÁSAINK: