EZ A

A 24.HU VÁLOGATÁSA OLYAN CIKKEINKBŐL, AMELYEKET KÉNYELMES HÉTVÉGI OLVASGATÁSHOZ AJÁNLUNK.

EZEN A HÉTEN 11-ET HOZTUNK.

kránicz bence / varga jennifer

A besúgó főszereplője élvezné a sikersorozat körüli pörgést, de azt mondja, holnapra ez is elmúlik. Az SZFE-s egyetemfoglalásra élete legcsodásabb időszakaként tekint, és szívesen lázadna még, ha lenne hol.

jankovics márton / kránicz bence
palágyi barbara

A kreatíviparban dolgozók is borzasztóan károsnak tartják a kata módosítását, ami tízezrek egzisztenciáját sodorhatja veszélybe, és a hosszú évek alatt kifehérített iparágak sok szereplőjét visszaterelheti a szürke- és a feketegazdaságba.

rugli tamás

A napokban rengeteg bizalmas információ szivárgott ki az Uberről, amelyek összességében elég sötét képet festenek a személyszállítás megreformálását zászlajára tűző techóriásról.

d. kovács ildikó

Tucatnyi politikus jelezte, hogy szívesen indulna Boris Johnson megüresedő helyéért a Konzervatív Párt, egyúttal a brit kormány élén. A következő hetek a nyári uborkaszezon helyett az aktív politizálásról fognak szólni Nagy-Britanniában.

d. kovács ildikó

Ha elegendő információ gyűlik össze, akár hivatalos nyomozás is indulhat Trump ellen, aki azt fontolgatja, hogy 2024-ben újra elindul az elnöki címért.

balavány györgy / farkas norbert

Antal Miklós fizikus, az ökológiai közgazdaságtan kutatója reagál korábbi nagy port kavaró, klímaalapú összeomlást jövendölő interjúnkra.

benke ágnes

Jane Roe harmadik terhességét meg akarta szakítani, de Texasban illegális volt az abortusz. Az ügyét két feminista ügyvéd karolta fel, de hiába a történelmi ítélet, Jane Roe nem lehetett a választáspárti mozgalom arca. Sorsa azonban pontos képet fest arról, hogyan lett az abortusz napjaink egyik legmegosztóbb kérdése.

kozák dániel

Könyvet is írt magyar gyökereiről az új izraeli kormányfő, akinek apja Pesten élte túl a vészkorszakot.

kránicz bence

Az utóbbi évek legsikeresebb, Oscar-díjra is nevezett spanyol filmjében Javier Bardem egy mérleggyár pöffeszkedő és önhitt tulajdonosát alakítja, akinek szent meggyőződése, hogy bármihez joga van az életben. A most itthon is moziba kerülő A jó főnök kellemes szatíra.

tóth bálint soma

Khaby, a béna lifehack-videók kifigurázásának mestere két év alatt nemcsak a TikTokot hódította meg, de a divat és a sport világában is ismert. Olyan dolgokat csinál, amikről CNC-gépkezelőként a világjárvány előtt álmodni sem mert: együttműködik az Hugo Boss-szal, a Ferrarival, a PSG és a Juventus csapatával is. Legnagyobb álma, egy Will Smith-szel közös mozi azonban még várat magára.

TOVÁBBI VÁLOGATÁSAINK: