EZ A

A 24.HU VÁLOGATÁSA OLYAN CIKKEINKBŐL, AMELYEKET KÉNYELMES HÉTVÉGI OLVASGATÁSHOZ AJÁNLUNK.

EZEN A HÉTEN 11-ET HOZTUNK

bihari dániel

Egyes vadállatok válogatósak, mások szégyenlősek, vagy egyszerűen már annyira kevesen vannak, hogy szaporításukhoz a szakembereknek trükkökre van szükségük. De milyenekre?

nagy gergely miklós

Az ellenzéki többség által négy hónapja indított eljárásban Szentgyörgyvölgyi Péter belvárosi polgármester bakonyi földbirtokainak titkát tárnák fel, de eddig csak falakba ütközött a vizsgálat. A kulcskérdésre senki sem akar válaszolni.

grád-kovács márta / varga jennifer

Meglátogattunk egy Budapesten elszállásolt ukrán családot, segítőik pedig arról is meséltek, mi mindenre lenne leginkább szükségük nekik és társaiknak – túl a háború századik napján.

tódor jános / farkas norbert

350 millió forint pályázati pénznek veszett nyoma a Nógrád megyei Hugyagon, ahol vasárnap időközi választást tartottak. Riport.

kránicz bence

A Top Gun: Maverick világraszóló sikere után egyre többen ismerik el, hogy ő a földkerekség utolsó, klasszikus értelemben vett filmsztárja, de a mai napig sokan vitatják, hogy jó színész. Ezt a vélekedést igyekszünk megcáfolni a kedvenc Cruise-alakításaink felidézésével.

bodnár judit lola / inkei bence / polák zsóka

Mit adott nekünk az HBO? Magyar sorozatkészítőkkel, színészekkel beszélgettünk erről.

pető péter

Mi történik, ha törvények helyett kódot írnak az önvezető autónknak arról, balesetben miként kell viselkednie? Mi van, ha a munkakörök egy jelentős részét robotizálják? Miért marad a migráció a következő időszak politikájának kulcstémája? Íme a jövő politikájának nagy kihívásai két kötet alapján.

polák zsóka

Tabusították, démonizálták, sztereotipizálták, érzékenyítették – hosszú utat járt be az abortusz témája a filmekben: a totális tiltástól jutott el a filmművészet odáig, hogy Kate Winslet egy Oscar-esélyes filmben jóformán premier plánban kíséreljen meg saját magán abortuszt elvégezni.

A válság és a spekulánsok okozhatták a kriptopiac bezuhanását

lányi örs

A kriptovaluta-árfolyamok mostani bezuhanásával éppen a kezdők bukhatták a legnagyobbat, míg a hagyományos tőzsdékről áttérő spekulánsok hosszú távon mindenki befektetését learathatják.

besenyei balázs / farkas norbert

Interjú Stohl Lucával megreccsenésről, táncművészetiről, fenékfogdosásról, kiabálásról és képernyős hatásról.

TOVÁBBI VÁLOGATÁSAINK: