Egy éve ilyenkor: Tóth Gabi matyóban, Tóth Vera menyasszonyi ruhában, Várkonyi Andrea a Rose d’Or-on

Ahogy minden héten, most is sorra vesszük azokat a cikkeket, melyek egy évvel ezelőtt leginkább érdekelték olvasóinkat.

Tavaly ilyenkor olvasóink figyelmét leginkább Sebestyén Balázs a matyóba öltözött „nemzet asszonyáról”, tehát Tóth Gabiról tett nyilatkozata ragadta meg.

Kapcsolódó

Maradva a Tóth-nővéreknél, olvasottságát tekintve alig maradt el az előző cikktől az, amelyben megérkeztek az első fotók a titokban összeházasodott Tóth Vera és Pauli Zoltán esküvőjéről.

Kapcsolódó

Még mindig nem tudunk sokkal távolabb tekinteni, ugyanis tavaly augusztusban Somogyvári Dániel Fonogram-díjas producer sem tartotta magában, mit gondol a Szent István napi kenyereket megszelő énekesnőről. Röviden azt, hogy „végső elkeseredésében keresztény álruhát öltött”, amivel „kivívta a népharagot”.

Kapcsolódó

Hasonló indulatokat keltett Kajdi Csaba videója is, amiben a Rose d’Or luxusjacht nyomába eredt, hogy megtalálja a fedélzetén nyaraló Várkonyi Andreát és Mészáros Lőrincet. Aki keres, az talál, és az influenszer a következő szavakkal próbálta összehozni a találkát (sikertelenül): „Andi, le tudtok jönni? Csak odaadnám a lekvárt! Gyere már le! Cukormentes!”

Kapcsolódó

És végül, de nem utolsósorban, a megosztó magyar celebcsaládok közül nem maradhatnak el Schoberték, akik közül egy évvel ezelőtt Schobert Lara kínált beszédtémát olvasóinknak, mikor Instagram-nyilvánossá vált (azóta véget ért) kapcsolata.

Kapcsolódó