Evangeline Lilly visszavonul a színészettől

Nem tartja kizártnak, hogy egyszer visszatér Hollywoodba, de jelenleg úgy érzi, máshová tartozik.

Evangeline Lilly nemrég az Instagram-oldalán osztott meg magáról egy 18 évvel ezelőtti felvételt, melyen arról kérdezték őt, hol szeretne lenni tíz év múlva. Akkor azt felelte, bár retteg beismerni, addigra szeretne visszavonult színésznő lenni, családot alapítani, illetve írással és humanitárius munkával foglalkozni.

Mint kiderült, a Lost sztárja azért közölte épp most a szóban forgó interjúrészletet, mert elérkezett az életében az a pont, amikor úgy döntött, egy időre biztosan visszavonul a színészettől.

Tele vagyok örömmel és elégedettséggel ma, ahogy átélem a víziómat. Dicsértessék Isten, annyira hálás vagyok minden áldásért. A nyilvánvalónak tűnő választástól – gazdagságtól, hírnévtől – való eltávolodás időnként ijesztőnek tűnhet, de a dharmádba (a hindu tanítások szerint az élet helyes útjára és az istenek tiszteletére összpontosító ősi indiai vallási és filozófiai rendszer – a szerk.) lépve a félelmet beteljesülés váltja fel

– fogalmazott a 44 éves Lilly, aki párjával, Norman Kalival egy kilenc és egy 15 éves fiút nevel.

Posztja végén hozzátéve, meglehet, hogy egy nap visszatér majd Hollywoodba, de egyelőre ott van, ahová tartozik, és készen áll élete ezen új szakaszára.

A színésznő egyébként legutóbb A Hangya és a Darázs: Kvantumánia című filmben szerepelt, melynek forgatásán egy csapat gyerek előtt jelentette ki, hogy szívesen lefeküdne kollégájával, Michael Douglasszel.

Kapcsolódó
Címkék: evangeline lilly