Házasodna a gazda: a tavalyi évadból ismert Józsi gazda újra párt szeretne találni

Második esélyt kért és kapott Nádai Anikótól.

Hetedik évadával tér vissza 2024-ben az RTL társkereső realityje, a Házasodna a gazda. Vasárnap bemutatkoztak a párra váró gazdák, akik között egy régi ismerős is feltűnt Józsi gazda személyében, akinek a műsor előző évadában nagy port kavart azon kijelentése, miszerint az az álma, hogy megtalálja a „puncit”, amit nagyon szerethet. Ez után két feleségjelöltje is faképnél hagyta a férfit, így ő visszahívott egy korábban kikosarazott nőt, de végül a forgatások után vele sem folytatódott a kapcsolata.

Szeretném a boldogságomat megtalálni. Magányos vagyok. Tavaly igyekeztem megfelelni a hölgyeknek, de valami galiba történt, és azóta sokat töprengtem rajta, hogy mit lehetne esetleg tenni. Nem lehetne újra megpróbálni? Most igazán nagyon szeretném, hogy sikerüljön!

mondta Józsi gazda Nádai Anikónak.

A műsorvezető elmondta, ilyen még sosem történt a műsor történetében. Józsi gazdának egy feltétellel adott második esélyt, ha ezúttal ő választhatja ki a hozzá költöző nőket.

A tavalyi évadban nem sikerült megtalálnom az igazi szerelmet, én hibáztam, hiszen én voltam a főkolompos. Az idei évben mindent megteszek, hogy megbecsüljem tisztán minden szavát, minden gondolatát annak, aki vállalja, hogy velem találkozzon, és szeretne az én kincsem lenni. Hiszem, hogy az idei évadban ez most sikerülni fog. Bízom a hölgyekben, akik jönnek, bízom saját magamban, és bízom a Jóistenben, hogy még jobban számba adja a szót, amit szólnom kell

fogalmazott a gazda.

Rajta kívül ők azok a gazdák, akik várják a párjuknak jelentkezőket: