Először készült fotó Katalin hercegnéről rejtélyes hasi műtétje után

Hasi műtétje volt, szinte semmit nem tudni róla azóta.

Január 17-én, szerda délután mindenféle előzmény nélkül érkezett a bejelentés, miszerint Katalin walesi hercegné, a brit trónörökös, Vilmos herceg felesége tervezett hasi műtéten esett át.

Ennél sokkal többet vagy konkrétabbat akkor és azóta sem árult el a Kensington-palota – ebben a cikkben részletesen kifejtettünk mindent, amit tudni lehet műtétjéről.

A TMZ ugyanakkor hétfő este friss fotót közölt a hercegnéről, akit édesanyja fuvarozott egy autóval a Windsor-kastély közelében. A hercegné az anyósülésen foglalt helyet, a képet alább is mutatjuk, a TMZ-nél nagyobb formában is megtekinthető. A kép alapján senki más nem utazott velük az autóban, és azt sem lehet tudni, hová tartottak.

Mindenesetre ez a fotó azért is nagyon fontos, mert rengeteg találgatás történt Katalin műtétje óta, ami után már a királyi palotának is közleményt kellett kiadnia a hercegné állapotával kapcsolatban. Egyesek azt is feltételezték az információhiány miatt, hogy Vilmos herceg felesége kómában lehet.

Kapcsolódó
Katalin hercegnét tavaly óta nem láttuk, egyre vadabb feltételezések születnek arról, mi történhetett vele
Cikkünkben végigvesszük, mit lehet tudni a hercegné betegségéről, illetve milyen elrugaszkodott elméletek születtek az interneten arról, hová tűnhetett Katalin.