Praktikák, amelyekkel elkerülheted, hogy lehangoltan kezdd az új évet

Az évkezdés mindannyiunk számára embert próbáló időszak. Az ünnepek elmúlnak, visszatérünk a mindennapi rutinba, mindezt ráadásul úgy, hogy a zord, sötét télből még két hónap hátra van. A január elsejével járó újévi fogadalmak pedig igen gyakran változnak teherré már a legelején, hiszen sokan érzik a nyomást, hogy változtassanak vagy javítsanak valamit az életükben. És mint azt már jól tudjuk, a folyamatos levertség, a rossz hangulat és a stressz együttese rövid úton depresszióhoz vezethet.

A téli depresszió, vagy úgy általában a depresszió jellemző tünetei:

Mondanunk sem kell, hogy akinél a tünetek súlyosbodnak, annak elengedhetetlen egy megfelelő szakember felkeresése. Az enyhébb eseteknél viszont bevethetünk néhány praktikát, amelyekkel színesebbé, energikusabbá tehetjük a hideg, borús napokat:

Fontos megérteni, hogy az évkezdés nem arról szól, hogy hirtelen minden megváltozik. Ne pakoljunk magunkra felesleges stresszt! A változás időbe telik, és apró lépésekkel érhetjük el a kívánt eredményeket. Ne terheljük túl magunkat hirtelen jött elhatározásokkal vagy kényszeres változtatásokkal, inkább fogadjuk el, hogy a fejlődés és a változás fokozatosan történik.

Hirdetés

Nyerje vissza életkedvét!

Télen sokan érzik magukat tartósan lehangoltnak, fásultnak, kedvetlennek. Ebben számos tényező szerepet játszhat, köztük a napfény hiánya, a borús-hideg időjárás, de a stresszel teli, monoton, szürke hétköznapok is. Ha úgy érezzük, nem tudunk úrrá lenni rosszkedvünkön, segíthet az orbáncfű kivonatát tartalmazó Remotiv extra. Ez a patikában, vény nélkül kapható növényi gyógyszer képes javítani a hangulatot, fokozza a motivációt és csökkenti az enyhe depresszió további tüneteit.

Phytotec Hungaria Bt. – Vény nélkül kapható, orbáncfűkivonat-tartalmú gyógyszer

A KOCKÁZATOKRÓL ÉS A MELLÉKHATÁSOKRÓL OLVASSA EL A BETEGTÁJÉKOZTATÓT, VAGY KÉRDEZZE MEG KEZELŐORVOSÁT, GYÓGYSZERÉSZÉT!

A cikk a Phytotec Hungária Bt. támogatásával készült.