Muri Enikő párja védelmére kelt: Döbbenten olvasom, amit a marha erős fotelhuszárok írogatnak

Nem fogta vissza magát.
Kapcsolódó cikkek

Csípős felütésű, hosszú Instagram-poszttal jelentkezett a Nyerő Párosban versenyző Muri Enikő. Az énekesnő arról ír, megelégelte, hogy párját, Tóth Szabit billentyűzetükre vették a tévénézők. Posztját azzal kezdi:

Elindult a Nyerő Páros, és döbbenten olvasom azt, amit a marha erős fotelhuszárok írogatnak. Nem rólam, hanem a páromról, Szabiról. Nem kezdek bele abba, hogy Ő milyen ember, mert nekem tökéletes! Minden hibájával együtt szeretem Őt. És Ő is szeret engem ugyanígy. De az a fajta bántás, gyalázás, rugdosás és rosszindulat, ami dől ezekből az emberekből, arra sarkalt, hogy kiálljak Szabiért. Kiálljak értünk. Mert van egy határ, és azt hiszem, ez bőven túl lett lépve.

A poszt ezen részében arról írt, nem érti, miért tesz másokat boldoggá az, ha őket bánthatják: „Ez engem rettentően elszomorít. Én még mindig hiszek az emberi jóságban, és tudom, hogy bennetek, kedves huszárok ez valahol meg is van, csak nem hagyjátok kitörni! Biztos ciki vagy nem tudom”.

Majd kitért arra, hogy nem kér senkitől párkapcsolati tanácsokat, továbbá érthetetlennek tartja, miért zavarja az embereket, hogy Tóth Szabi mit és hogyan eszik a műsorban.

Azért bántani valakit (body shaming!), ahogy kinéz, az szerinted vicces? Ha valaki azon picsog, hogy neki fárasztó a másikat végighallgatni, az szerinted normális? Szerintem intelligencia kérdése. Szerinted az rendben van, hogy olyanért bántasz valakit, mert olyan, amilyen? Te sosem fogsz már elfogadni senkit sem, ugye?

– tette fel kérdéseit a poszt végén.