Élet-Stílus

A Konyhafőnök: Tóth Simon elsírta magát, miután a csapata leszerepelt Sárközi Ákos előtt

A séf a csapat három tányérjáról is a kukába szórta az ételt.

Ahogyan a piros csapatnál, úgy a kékeknél sem ment gördülékenyen a főzés A Konyhafőnök tegnap esti adásában. Sárközi Ákos csapatában Tóth Simon volt a konyhafőnök, az ötletei viszont többszörösen nem nyerték el a séfe tetszését. Az epres-mozzarellás salátáját elvette tőle, a beefsteakjét rejtő edénye pedig nagy csörömpöléssel ért földet, amikor Sárközi Ákos elhajította a pultról. Nem lett jobb a helyzet a tálalás után sem, a séf ugyanis a csapat három tányérjáról is a szemetesbe szórta az ételeket.

Kapcsolódó
Maier Anikó Alföldy Annáról: A mellében meg a szájában több a töltelék, mint az agyában
Továbbra sincs meg az összhang A Konyhafőnök két versenyzője között.

A nap végi eredményhirdetésen egyetlen pontot sem szereztek, aminek hallatán Tóth Simon elsírta magát. Attól félt ugyanis, hogy a társai miatta eshetnek majd ki a versenyből.

Annyira borzasztó volt ez a teljesítményem. Ott állt mellettem a két csapattársam, és annyira sajnáltam, annyira borzasztóan éreztem magam amiatt, hogy itt vagyunk, egy darab pontot nem szereztünk. Gyakorlatilag veszélybe húzom őket ezzel a rossz hozzáállásommal, a rossz irányításommal. Nagyon félek, hogy esetleg miattam esne ki valamelyikük

– mondta.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik