Eminem lánya is a stadionból nézte végig a Super Bowl halftime show-ját

Posztolt is a lelátóról.

Idén sem maradt el az amerikai Super Bowl, melyben most a Los Angeles Rams és a Cincinnati Bengals mérkőzött meg egymással a végső győzelemért. Mint mindig, a sportesemény egyik legizgalmasabb része a félidei show, amelyben évről évre A-kategóriás sztárokat hívnak meg, hogy szórakoztassák a közönséget. Korábban Lady Gaga, Beyoncé, Britney Spears és Madonna is felléptek már a stadionban. Ebben az évben Dr Dre, Snoop Dogg, Eminem, Mary J. Blige és Kendrick Lamar foglalta el a színpadot, de az előadás egy pontján meglepetésképpen 50 Cent is felbukkant.

A műsorra Eminem magával vitte lányát, Hailie Jade-et is, aki Instagramon közvetítette a főbb eseményeket, a 24 óra után eltűnő Story-funkció segítségével a szinte üres stadionból posztolt, majd azt is megmutatta, milyen magasan ülnek, és mennyit lehet látni az előadásból. A felvételek mellé egy fotót is megosztott a felületen, amin a stadionban pózol.

Kapcsolódó
Dráma a végén, a Rams nyerte a Super Bowlt
Hihetetlen végjáték után a Los Angeles Rams hazai pályán megnyerte az NFL nagydöntőjét. Sérülés, izgalom, Dr. Dre, Snoop Dogg – minden volt, amit el lehet képzelni.