Húszméteres zuhanást élt túl egy négyéves kisfiú

Csodával határos módon mindössze apró sérüléseket szenvedett el egy négyéves kisfiú, aki egy húsz méter mély szakadékba zuhant, miközben szüleivel kirándult.
Kapcsolódó cikkek

Csodával határos módon mindössze apró sérüléseket szenvedett el egy négyéves kisfiú, aki egy húsz méter mély szakadékba zuhant, miközben szüleivel kirándult a Kentucky államban található Red River Gorge kanyonrendszerben – jelentette a helyi sajtó. A helyi hegyimentők (WCSART) közlése szerint a fiú több kiszögelésnek is nekicsapódott – volt, hogy tízméteres zuhanás után.

A fiú apja azonnal utánasietett, és gyorsan lemászott a sziklafalon, majd miután elérte, már nem kockáztatta meg, hogy visszamásszon vele, és inkább tovább ment lefelé, és egy folyóhídon átkelve egy közeli országúthoz vitte a fiút. Amikor a mentőket értesítették, az apa már úton volt a fiával.

A sérült fiúval és az apával az országútnál találkoztak a mentőszolgálat emberei, akik a WCSART szóvivőjének elmondása szerint a legrosszabbra készültek. Legnagyobb meglepetésükre a fiú még csak súlyos sérüléseket sem szenvedett el.

Kész csoda, de a gyermek szinte sértetlen volt. Volt pár zúzódása és karcolása, de ezt leszámítva gyakorlatilag nem volt sérülése

közölte Drew Stevens az AP amerikai hírügynökséggel.

A fiút a biztonság kedvéért azért kórházba szállították, de ott is csak azt állapították meg, hogy minden rendben van vele.