Szakított az ukrán pár, akik 123 napra összebilincselték magukat

Amint levették róluk az őket összekötő bilincset, azonnal el is váltak egymástól.
Kapcsolódó cikkek

Az ukrajnai Harkovban élő 33 éves online autóárus Alexandr Kudlay a 28 éves kozmetikus Viktoria Pustotivota Valentin-napon bilincselte össze magát, hogy ezzel a radikális módszerrel mentsék meg kapcsolatukat. Az ötlet a férfié volt, és bár Viktoria eleinte hallani sem akart róla, végül beadta a derekát, és azóta mindent kénytelenek voltak együtt csinálni. Még a vécézést is, csak akkor egyikük az ajtón kívül maradt.

A különleges párterápiával azt hamar sikerült elérniük, hogy az Instagramon több ezer követőt szereztek, több ukrán tévéshow-ban is vendégül látták őket, és még a Reuters brit hírügynökség is riportot készített róluk, amikor már egy hónapja össze voltak bilincselve. Akkor az mondták, hogy a veszekedések azóta is folytatódtak, de már nem tudnak elsétálni egymástól egy meddő vitánál, mindenképpen konszenzusra kell jutniuk.

A pár bilincsét végül több ukrán tévéadó kamerái és mikrofonjai előtt vágták le Kijevben, 123 nap után. Viktoria pedig azonnal egyértelművé tette, hogy ez milyen érzéseket kelt benne:

Hurrá, végre szabad vagyok!

A pár közölte, hogy az összebilincselve töltött idő terápiaként egyáltalán nem működött, és bejelentették, hogy szakítanak, és még azonnal el is költöznek egymás közeléből, különböző városokba.

Címkék: bilincspárukrajna