Ingyen marihuánát adnak mindenkinek, aki beoltatja magát a koronavírus ellen

Egy amerikai üzlet egy ciginyi ösztönzőt kínál az oltásra.
Kapcsolódó cikkek

Az utca egyik magyar embere még január elején ravasz módszert javasolt riporterünknek arra, hogyan lehetne elérni, hogy mindenki beoltsa magát a koronavírus ellen.

A sörbe tegyétek bele a vakcinát, kinyitjátok a kocsmákat, és egy héten belül mindenki le van oltva.

Kapcsolódó
Az utca embere: Sörbe kellene betenni a vakcinát
60-70 százalékos átoltottság szükséges ahhoz, hogy kialakuljon a koronavírussal szembeni nyájimmunitás. Ehhez képest felmérések szerint Európában Magyarországon az egyik a legalacsonyabb az oltási hajlandóság.

Valami hasonló ösztönzőt talált ki az amerikai Michigan államban egy marihuánabolt, ami közölte, hogy ingyen marihuánát kínál mindenkinek, aki bizonyítani tudja, hogy beadatta magának a vírus elleni oltást.

A helyi sajtóban megjelent beszámolók szerint a Walles Lake városában működő, The Greenhouse of Walled Lake nevű üzletben egy előre megsodort marihuánás cigarettát adnak az oltást vállaló embereknek. A bolt péntektől egészen február végéig kínálja az ingyen cigit, amivel az oltás fontosságára hívják fel a figyelmet.

Az üzlet tulajdonosa közölte:

Az a célunk, hogy felhívjuk a figyelmet a covid-19 oltás fontosságára, miközben közösségünk ezzel a szörnyű járvánnyal küzd.