Kizárólag csirkefalatokat eszik a háromgyerekes anya – 35 kilót nyom

A 26 éves brit nő egy szakítás óta szenved súlyos táplálkozási zavarban.
Kapcsolódó cikkek

2016 előtt Michaela Harris étkezési szokásai teljesen átlagosak voltak, leszámítva, hogy kifejezetten sokat reggelizett: a bőséges angol reggelik rajongójaként előfordult, hogy benyomott három szelet bacont, négy virslit, két pirítóst, három hash brownt (sült reszelt burgonyás étel) és még babot is fogyasztott hozzá.

2016-ban aztán jött egy kapcsolati válság: a middlesbroughi nő és akkori párja szakítottak, és ez az élethelyzet drasztikus változást hozott az étkezésében is.

A már akkor is igen sovány nő 3 hónap alatt 16 kilogrammot fogyott, így testsúlya alig haladta meg a 30 kilót.

Eleinte még evett ezt-azt, de a korábbi bőséges reggeli helyett már csak egy doboz energiaitalt fogyasztott éhgyomorra, és egy idő után rájött, hogy a csirke nuggets az egyetlen étel, amit szervezete képes befogadni. Az orvosok megállapították, hogy ARFID (Avoidant Restrictive Food Intake Disorder) táplálkozási zavarban szenved – ebben a mentális betegségben szenvedők szabályosan félnek bizonyos ételek megkóstolásától.

A 26 éves nő jelenleg 35 kilogrammot nyom, és elmondása szerint óriási szerencséje, hogy párja, John Docherty rendkívüli türelemmel és kitartással segíti őt ebben a nehéz helyzetben. A férfi süti neki a csirkefalatokat is, ugyanis Harris a készülő étel illatától is rosszul van.

Michaela Harris legnagyobb félelme az, hogy három gyermeke (egy hét-, egy öt- és egy egyéves) a rossz példát látva átveszi majd a szokást, és náluk is táplálkozási zavar alakul majd ki.

 

Kiemelt kép: Getty (illusztráció)

A legkínosabb randi: csirkefalatkák a melltartóban
Nem mindenki hisz a bizarr sztorit posztoló nőnek.