Aktivizálódnak a szexjátékgyártók a karanténidőszakban

Ingyenvibrátorok, kisorsolt szexbábuk.
Kapcsolódó cikkek

Sokan az üzleti lehetőséget látják meg abban, hogy a világon egyre több ember kényszerül hosszabb időre a saját lakásába. Például a szexbábukat gyártó cégek.

A RealDoll például Instagram-posztban jelezte a potenciális vásárlóknak, hogy

bábuival könnyebben átvészelhető az elszigetelődés időszaka, ráadásul ez a típusú szex tutira biztonságos.

Azt írják a bejegyzésben, hogy minden RealDoll platinum szilikonból, természetesen antibakteriális és nem porózus anyagból készül.

Egy szexrobotokra és –babákra specializálódott oldal arról ír, az iparra hatással van, hogy a bábuk jelentős részét Kínában gyártják, a cégek vevőköre pedig tart attól, hogy koronavírus is érkezik a mesterséges szexpartnerrel.

Még a járvány európai megjelenése előtt írtunk róla, hogy mivel az Ázsiából érkező csomagok általában napokig, hetekig utaznak Európába, nincs ilyen veszély. Időközben azonban kiderült, hogy a vírus néhány napig feltételezhetően túlélhet számos felületen, ezért egy alapos fertőtlenítés – főleg a csomagoláson – biztos, hogy nem rossz ötlet.

A Silicon Wives (Szilikon feleségek) cég is azt kommunikálja, hogy szeretne segíteni a karantén embert próbáló időszakában, ezért kisorsol néhány bábut az érdeklődők között.

Szintén aktívak a járványidőszakban a szexjátékok gyártói: a Newsweek cikkéből kiderül, hogy a Bellesa vibrátorokat kínáló webshop és a Womanizer nevű gyártócég több ezer vibrátort oszt ki ingyen. Ahogy írják egy Instagram-bejegyzésben:

Szeretnénk, ha mindenki otthon, biztonságban – és boldogan – töltené a koronavírus-járvány időszakát.

 

Részletesen mesélt munkájáról a nő, aki szexjátékokat tesztel
Karleen esti műszakban áll neki a feladatnak.